Події
5 липня 2017
У столиці судитимуть чоловіка, який зґвалтував свою малолітню доньку
Нелюду загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років.
news-image

Київською місцевою прокуратурою №8 завершено досудове слідство та скеровано до суду обвинувальний акт відносно 39-річного чоловіка, котрий зґвалтував свою 9-річну доньку. Про це повідомили у прес-службі відомства, передає «Є!»

"На початку квітня 2017 року до правоохоронних органів звернулась тітка дівчинки з повідомленням про те, що у її племінниці були виявлені тілесні ушкодження.

Потерпілу дівчинку терміново госпіталізували до дитячого лікувального закладу, де було проведено екстрену операцію. За повідомленням лікарів життю дівчинці загрожувала небезпека через велику крововтрату", - йдеться в повідомленні прокуратури.

Слідство встановило, що батько дитини, який проживає окремо, будучи в стані алкогольного сп’яніння, приїхав до неї в гості та, скориставшись відсутністю в домі матері дівчинки та дорослих осіб, зґвалтував свою доньку.

Наразі слідством здобуто беззаперечні докази вчинення вказаною особою злочину, передбаченого ч. 4 ст. 152 КК України (зґвалтування малолітньої особи). За клопотанням прокуратури зловмиснику обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

За вчинене йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років.

Читайте також: У Дніпрі 20-річна дівчина на вулиці зривала золоті ланцюжки у жінок (відео)
Читайте також: На Чернігівщині молодик зґвалтував двох жінок