Події
17 липня 2017
«Він вказував, з ким мені товаришувати» - 13-річна дівчина образилася на дідуся та втекла із дому
У Ромнах полісмени повернули додому малолітню втікачку.
news-image

В Ромнах після вечірньої прогулянки не повернулась додому ночувати 13-річна дівчинка. Спочатку родичі самотужки намагались її знайти, та все ж змушені були звернутись за допомогою до поліції, передає «Є!» із посиланням на поліцію Сумської області.

"Дідусь дівчини розповів: увечері його онука розважалась з друзями біля під’їзду багатоповерхівки, де проживає. Він зробив їй зауваження, щоб вона уважніше ставилась до вибору своїх знайомих. На це дівчинка образилась, і, вимкнувши телефон, пішла у невідомому напрямку.

Коли онука вчасно не повернулася додому, занепокоєний дідусь зателефонував іншим родичам, і разом з ними намагався знайти її без сторонньої допомоги. Проте, коли їхні пошуки виявились безрезультатними, пізно вночі родина звернулась до поліції", - йдеться в повідомленні поліції.

Правоохоронці негайно розпочали пошукові заходи – прикмети малолітньої втікачки були повідомлені всі черговим екіпажам, які курсували містом. Тож, коли на телефон одного з родичів дівчинки прийшло смс-повідомлення з текстом про те, що її номер телефону знову на зв’язку, поліцейські тут же з нею зв‘язалися та уточнили її місцеперебування.

"Зрозумівши, до яких наслідків призвів її необдуманий вчинок, та якого наробила клопоту своїй родині, дівчина розповіла, де знаходиться, і на вказане нею місце був негайно направлений наряд поліції, що саме перебував поблизу.

Знайдена та доставлена до відділку дівчинка свою поведінку пояснила образою на дідуся за те, що він вказував, з ким їй товаришувати. Тому й вирішила вимкнути телефон та погуляти нічним містом", - розповіли поліцейські.

Нині юна втікачка вже вдома. Її родина щиро дякує поліцейським за допомогу.

Сама ж дівчинка говорить, що більше ніколи не зробить подібного вчинку, а всі непорозуміння обіцяє вирішувати з родичами більш традиційним шляхом.

Читайте також: На Закарпатті 18-річний студент через сварку з матір’ю втік із дому