Суспільство
26 липня 2017
Вийшов другий сезон коміксу про те, як засновники Києва звільняють Крим
У Києві відбулася презентація коміксу Охоронці країни, в якому розповідається, як засновники Києва – Кий, Щек, Хорив і Либідь звільняють анексований Крим.
news-image

У вівторок, 25 липня, у Києві відбулася презентація коміксу “Охоронці країни”, в якому розповідається, як засновники Києва – Кий, Щек, Хорив і Либідь звільняють анексований Крим. Крім них, одним з героїв коміксу є Мустафа Джемілєв, повідомляє «Є!» з посиланням на народна правда.

Це перший випуск другого сезону цієї серії коміксів. У них беруть участь 7 персонажів, серед яких є Кий, Щек, Хорив, Либідь, лідер кримських татар Мустафа Джемілєв, а також інші герої. які мають певні суперздатності. Завдяки їм вдається зберегти мир і рівновагу в Україні, повідомляє “Народна Правда” із посиланням на Київський Экспресс.

Наприклад, Хорив є командиром групи Міністерства оборони, Кий – оперативним керівником, Щек – комп’ютерний геній, Либідь – супербоець. Комікси будуть поширювати в школах і бібліотеках, також їх подарують українським військовим. Планується переклад і на англійську мову.

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, за мотивами книги загиблого українського співака та письменника Кузьми Скрябіна “Я, Побєда і Берлін”, яку було видано у 2006 році видавництвом «Фоліо», буде знято фільм.

Нагадаємо також, у світ вийшло унікальне видання про будні АТО «Діалоги з нулів».

Крім того, у 2017 році на “Книжковому Арсеналі” знову були в тренді книги про війну на Донбасі. Українці все ще шукають відповіді на велику кількість питань: «Чому все так сталося?», «Хто винен в цьому?», «Чого очікувати далі?».

Читайте також:Надання зброї Україні не розглядається, -  Держдеп США

Читайте також:Понад 120 вакансій в українських посольствах будуть заповнені за допомогою конкурсів