Світ
22 січня 2015
Вдова з Флориди постійно живе на круїзному лайнері вже сім років
Щорічно жінка витрачає близько 160 тисяч доларів на оплату каюти, харчування та розваг.
news-image

Мешканка Флориди Лі Вочтстеттер після смерті чоловіка постійно живе на круїзному лайнері.Сім років тому жінка продала свій будинок і змінила і переселилася корабель Crystal Serenity, розрахований на 1,070 пасажирів, пише Є l Єдність.інфо із посиланням на Runy.web.

Щорічно жінка витрачає близько 160 тисяч доларів на оплату каюти, харчування та розваг.

Пристрасть до круїзів передав їй покійний чоловік-банкір. За 50 років спільного життя Лі і Мейсон Вочтстеттери побували в 89 морських подорожах.

У 1997 році Мейсон Вочтстеттер помер від раку, за день давши дружині напуття: «Не припиняй їздити в круїзи». З тих пір Лі Вочтстеттер, відома також як "мама Лі", постійно подорожувала на круїзних судях, поки і зовсім переселилася на одне з них.

За час подорожей жінка побувала у більш ніж 100 круїзах, в тому числі в 15 навколосвітніх. 86-річна пенсіонерка розповіла, що найбільше їй подобаються азіатські країни, оскільки уклад життя в них дуже сильно відрізняється від того, який панує в США.

Вочтстеттер зазначила, що не завжди сходить на берег у портах зупинки судна, так як у багатьох містах вона вже була. При цьому Вочтстеттер каже, що кожного разу, коли лайнер заходить в Стамбул, вона відвідує «Гранд-Базар» (найбільший ринок в місті).

«Там можна знайти чудові наряди, які коштують не дуже дорого. Однак я кожен раз змушена стримувати себе через обмеженість місця в моїй каюті », - заявила жінка.

Мама Лі розповіла, що сумує за своєю родиною, однак регулярно спілкується з трьома своїми синами і з сімома онуками через інтернет.