Війна
22 січня 2015
Очевидці повідомили, хто вбив людей на зупинці в Донецьку
У соцмережах мешканці Донецька діляться своїми спостереженнями щодо трагедії
news-image

Обстріл пасажирського транспорту в Донецьку, в результаті якого загинуло 13 людей, вівся бойовиками. Про це повідомляють очевидці в соціальній мережі Фейсбук, пише Є l Єдність.інфо.

«За розповідями людини, що живе в сусідньому будинку, стріляли сепари з р-ну мотодрома (снаряд залетів прямо під арку будинку з північної сторони (з боку кінцевої зупинку трамваю)). Хлопець працює на території ДМЗ, вони навіть бачили спалахи і польоти снарядів. Це щоб припинити всякі спекуляції на тему обстрілів », - повідомляють очевидці.
«У нас в місті стріляють тільки орки, запам'ятайте це», - запевняють місцеві жителі.

Як повідомлялося раніше, вранці 22 січня в Донецьку снаряд потрапив в зупинку пасажирського транспорту, є жертви. За даними ОБСЄ, жертвами обстрілу стали вісім осіб - троє чоловіків, три жінки, стать ще одного загиблого спостерігачам встановити не вдалося. О 16:00 за місцевим часом спостерігачі зв'язалися з представником Донецького міського моргу, який підтвердив, що в морг були доставлені тіла восьми жертв. 

Читайте також: У Міноборони відповідальність за загиблих у Донецьку поклали на ДНР

За попередніми даними обстріл вівся з так званого «пересувного міномета», встановленого на автотранспорті, таку техніку з літа використовують проросійські бойовики, для обстрілу позицій ВСУ з житлових районів і швидкої зміни позицій.

Читайте також: В інтернеті знайшли "кочуючий" міномет, який підозрюють в розстрілі тролейбусу