Резонанс
24 січня 2015
Що у дійсності возить "гуманітарний конвой" Ахметова?
news-image

Блогер Вадим Шевченко на своій сторінці у соціальній мережі Facebook, повідомив, що "гуманітарний конвой" з продуктами від фонду олігарха Рината Ахметова, який направлявся до Донецька, виявився повністю порожнім, пише Є! Єдність.інфо.

Шевченко припускає, що під прикриттям "гумконвоя", Ахметов намагається щось вивезти з Донецька. Адже за його словами, колону супроводжували кілька машин озброєної охорони, міліція з мигалками. Обігнати не давали, а охорона виїжджала на зустрічну і перекривала смугу обгону. 

 

  

За пару км до блок-поста колона зупинилася і частина ментів рванула на блок-пост вирішувати питання з проїздом. Менти дозволили дати обігнати колону. Проїжджаємо повз і спостерігаємо, як один з водіїв поліз у кузов своєї фури і відкидає запону брезенту, а там таки порожньо. Починаємо дивитися на колеса машин в колоні, всі на повній підкачці, жодне колесо не прогнулося. ВСІ МАШИНИ ПОРОЖНІ !!! І їде цей гумконвой в Донецьк. Ми нарахували 40 фур, - повідомляє Вадим Шевченко

Нагадаємо, нещодавно Генпрокуратора допитала Ахметова у справі про фінансування тероризму. За інформацією неназваних джерел, слідчі Генпрокуратури допитували Ахметова 22 січня протягом шести годин. Ахметов проходить у цій справі як свідок. Мільярдера вирішили допитати після появи відео з боку сепаратистів, де згадується його ім’я, прізвище Наталі Королевської, а також Олександра Єфремова в контексті фінансування.

Читайте також: "Метінвест" спростував інформацію про використання бойовиками машини його менеджера (оновлено)