Події
8 вересня 2017
Доступ ЗМІ до «Краківця» у день приїзду Саакашвілі обмежать - ДПС
Польська сторона теж повністю обмежує роботу будь-яких засобів масової інформації в своєму пункті пропуску «Корчова».
news-image

У Держприкордонслужбі України повідомили, що 10 вересня робота представників медіа в пункті пропуску «Краківець» буде обмежена, передає «Є!»

"Зважаючи на те, що 10 вересня деякі політичні партії та депутати анонсують проведення поблизу пункту пропуску «Краківець» на кордоні з Польщею масових акцій, це створює додаткові ризики виникнення конфліктних ситуацій та інших провокацій", - пояснили рішення у відомстві.

У ДПС зауважили, що коментарі з зазначеної теми можна буде отримати поряд з пунктом пропуску, де буде облаштована площадка для комунікації.

Крім того, повідомляється, що польська сторона теж повністю обмежує роботу будь-яких засобів масової інформації в своєму пункті пропуску «Корчова», що розташований навпроти українського «Краківця».

Як відомо, 10 вересня Міхеїл Саакашвілі планує в'їхати з Польщі до України. Політик подорожує з українським паспортом, хоча президент Петро Порошенко в липні позбавив його громадянства України.

Народні депутати від партії "Самопоміч" планують зустрічати Саакашвілі на КПП "Краковець" 10 вересня. Представники "Демальянсу" також поїдуть туди, щоб прослідкувати за законністю процедур.

Грузія направила Україні вже третій запит про видачу свого колишнього президента.

Читайте також: На пункті пропуску, куди приїде Саакашвілі ділянку кордону обтягнули колючою проволкою