Політика
27 січня 2015
Рада визнала Росію агресором, а "ДНР/ЛНР" - терористами
За проголосував 271 депутат
news-image

Депутат від "Народного Фронту" Антон Геращенко повідомив, що Верховна Рада визнала Росію агресором, а "ДНР/ЛНР" - терористами.

Про це пише Є | Єдність.інфо.

За відповідну заяву до ООН, Європарраменту, ПАРЄ, парламентської асамблеї НАТО, парламентської асамблеї ГУАМ, національних парламентів проголосували 271 депутатів, додає Геращенко.

"Заяву про визнання Російської Федерації агресором, а ЛНР і ДНР терористичними організаціями прийнято! І це правильно. Треба назвати речі своїми іменами, а не приховувати своє ставлення до агресора і терористові за дипломатичними витіювато", - пише депутат у себе на сторінці Фейсбуку.

"Україна залишається об’єктом воєнної агресії з боку РФ, яку вона здійснює серед іншого і через підтримку та забезпечення масштабних терористичних атак. Менш ніж за два тижні в наслідок військових обстрілів та дій підтримуваних Росією терористів у Волновасі,  Донецьку та Маріуполі загинули понад 50 мирних громадян України", - сказано в заяві.

Читайте також: Кабмін вніс до Ради законопроект про визнання організацій терористичними

"Місія ОБСЄ підтверджує, що обстріл Маріуполя проводився з підконтрольних терористам територій, а логіка трагічних подій свідчить, що це спланована кривава провокація, спрямована на залякування мирного населення", - зазначається в заяві/