Події
19 вересня 2017
В Росії на навчаннях Захід-2017 випустили ракету по глядачах (відео)
Інцидент стався на полігоні під Санкт-Петербургом, однак в Міноборони РФ стверджують, що жодних подій, пов'язаних з роботою армійської авіації, не було.
news-image

Інцидент стався на полігоні під Санкт-Петербургом, однак в Міноборони РФ стверджують, що жодних подій, пов'язаних з роботою армійської авіації, не було, повідомляє «Є!» з посиланням на ТСН.

В соцмережах було опубліковано відео нібито з кабіни вертольота Ка-52 "Алігатор", який випустив ракету по глядачах на полігоні під Санкт-Петербургом, де відбуваються навчання "Захід-2017".

Імовірно 16 вересня на черговому етапі російсько-білоруських військових навчань "Захід-2017" на полігоні "Лужський" під Санкт-Петербургом трапився мимовільний пуск ракет класу "повітря-земля" з вертольота Ка-52. В результаті дві людини отримали серйозні травми, повідомили російські ЗМІ.

Однак Міноборони РФ спростувало ракетний обстріл. 

"Усі повідомлення в соціальних мережах про залпи по натовпу журналістів, велику кількість тяжкопоранених - навмисна провокація або чиясь персональна дурість", - заявили в російському оборонному відомстві, додавши, що жодних подій, пов'язаних з роботою армійської авіації, 18 вересня не було.

Читайте також:У Києві сталася стрілянина, є поранений (відео)