Події
27 вересня 2017
Рух для всіх видів транспорту на трасі Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський залишається закритим - Укравтодор
Траса проходить через м. Калинівка.
news-image

Рух для всіх видів транспорту на автомобільній дорозі державного значення М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський, яка проходить через м. Калинівка, залишається закритим. Про це повідомила прес-службаі Укравтодору, передає «Є!»

"Внаслідок пожежі на складах боєприпасів, що розташовані у районі села Калинівка Вінницької області, яка сталася увечері 26.09.2017 р., закрито рух для всіх видів транспорту на автодорозі державного значення М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський, яка проходить через м. Калинівка.

Наразі закрито рух всіх видів транспорту, у тому числі залізничного транспорту на перегоні Сосенка - Калинівка Південно-Західної залізниці; повітряного транспорту в радіусі 50 кілометрів від м. Калинівка. Відключено лінії електропередач Калинівка-УкрФлора та Калинівка-Лаврівка, та газопостачання с. Дорожнє, с.Медвідка і с. Лаврівка", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що станом на 07:00 евакуйовано близько 28 тис. людей, одна людина травмована. Підрозділами ДСНС ліквідовано загоряння 4 житлових будинків, що виникло внаслідок влучання боєприпасів. До ліквідації наслідків надзвичайної ситуації залучено 691 особу та 149 одиниць техніки.
Про відкриття руху на дорозі М-21 буде повідомлено додатково.

Читайте також: Причиною пожежі в Калинівці могли бути зовнішні чинники - Гройсман