Війна
29 січня 2015
Бойовикам не вдалося створити "Дебальцевський котел"
Противник зазнав серйозних втрат в результаті масованих відповідних дій української артилерії.
news-image

Протягом останньої доби в зоні конфлікту на Донбасі відзначається зниження інтенсивності спроб наступальних дій з боку російсько-терористичних військ повідомляє Є! Єдність.інфо.

Противнику не вдалося виконати завдання по створенню" Дебальцевського котла "- в першу чергу, з причини ефективних дій артилерії українських військ, - повідомив координатор групи "Інформаційне опір" Дмитро Тимчук на своїй сторінці в Facebook.

За словами Тимчука, в результаті масових відповідних дій української артилерії, зазнали серйозних втрат як передові підрозділи противника, так і "другого ешелону", раніше зосереджені в даному районі для "широкомасштабного наступу".

В даний час серед бойовиків ширяться панічні чутки, що з Дебальцевського плацдарму і одночасно з боку Авдіївки українські війська будуть проводити контрнаступ, з метою "відрізати Горлівку".

Читайте також: Протягом доби терористи 103 рази обстріляли сили АТО

Одночасно в районі н. п. Горлівка, на другорядних напрямках, відзначається залишення противником ряду позицій і блок-постів.

Читайте також: Терористи в Донецьку захоплюють родичів полонених

Зафіксовано переміщення з Горлівки в бік кордону з РФ конвою (два автомобіля "Урал") зі знищеними бойовиками та російськими найманцями. В Красний Луч із зони боїв на Дебальцевському плацдармі за добу прибуло понад 100 важко поранених терористів, в Сніжне доставлено близько 60 поранених, в Шахтарськ - порядку 70-ти. Командування терористів констатує складну ситуацію з медикаментами.