Суспільство
30 січня 2015
Луганські бойовики погрожують розправою шкільним вчителям
Бойовики стверджують, що вчителі примушують дітей співати гімн та вчити українську мову
news-image

Луганські бандити з «ЛНР» вважають викладання української мови і спів українського гімну в школах - фашизмом, а вчителям погрожують розправою. Відповідне повідомлення опубліковане в групі «Луганська гвардія», пише Є | Єдність.інфо із посиланням на Sirgis.info.

«Новини з фронту: на окупованих територіях Луганщини поширюється фашистська зараза! Директор школи № 28 м. Лисичанська Колб Олена Олександрівна, крім ідеалізації Бандери, змушує дітей співати на уроках гімн України, а тих, хто відмовляється, б'є і принижує. Не відстає від свого безпосереднього керівника вчитель молодших класів Поліщук Тетяна Миколаївна, яка забороняє розмовляти дітям російською мовою, постійно підкреслюючи, що якщо вони не перейдуть на «мову», так і залишаться людьми другого сорту »- пишуть у групі.

Подібні брехливі повідомлення з'являються в групі вже не вперше.

Терористи вдаються до тактики відвертого залякування населення, намагаючись погрозами примусити населення встати на сторону незаконних бандформувань, що окупували Луганську область за підтримки РФ. Вчителям бандити відкрито погрожують розправою.

«Ми, народ Новоросії, прийдемо в НАШІ міста і запитаємо з вас за найдорожче, що у нас є - за дітей Донбасу! Зупиніться, поки не пізно, відплата набагато ближче, ніж ви думаєте! »- пишуть терористи.