Резонанс
30 січня 2015
У «ДНР» проблеми з географією: У Донецьку бойовики затримали жителів Краснодара, як українських диверсантів
З'ясувалося, що всі троє - найманці, громадяни РФ
news-image
«У Донецьку була затримана група українських терористів. Три людини з міномета змонтованого на шасі мікроавтобуса обстрілювали житлові квартали міста, після чого зникали з місця злочину. З'ясувалося, що всі троє - найманці, громадяни РФ. Двоє з них - жителі міста Краснодар, один з Краснодарського краю», -йдеться в повідомленні, пише Є! Єдність.інфо

Нагадаємо, раніше в «ЛНР» відбулися зіткнення інтересів зі стріляниною. Так, бойовики «комендатури» Антрациту зробили спробу захоплення місцевого «штабу козацької національної гвардії».

За словами начальника варти» з позивним «Сивий», несподівано до штабу на «Уралі» приїхали представники «військової комендатури» і почали брати в кільце будівлю. «Козаки» оголосили в місті бойову тривогу.

Читайте також: На Донеччині викрито 7 членів "Руської православної армії ДНР"

Крім того, «козаки» так званого Всевеликого війська Донського» заявляють про нові чистки в «ЛНР». У повідомленні говориться, що 18 січня глава» «ЛНР» Ігор Плотницький віддав наказ по ліквідації «Свердловського гарнізону Козачої Національної гвардії». У паніці «козаки» поширили звернення з закликом до громадян «ЛНР».