Політика
30 січня 2015
Контактна група зустрінеться в Мінську "в п'ятницю-суботу", - МЗС
Йде процес узгодження документа, який стосуватиметься виконання мінських домовленостей
news-image

У Міністерстві закордонних справ України наголошують, що на даний момент є попередня домовленість про проведення зустрічі тристоронньої контактної групи в п'ятницю-суботу.

Про це пише Є | Єдність.інфо з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

"Попередньо дійсно є домовленість про проведення засідання сьогодні-завтра", - повідомила заступник міністра закордонних справ з питань європейської інтеграції Олена Зеркаль.

За її словами, в даний час українська сторона готова до проведення цієї зустрічі, йде процес узгодження документа, який стосуватиметься виконання мінських домовленостей, зокрема відводу військової техніки та озброєнь.

29 січня начальник управління інформації, прес-секретар білоруського МЗС Дмитро Мірончік повідомив агентству "Інтерфакс-Захід" про те, що засідання тристоронньої контактної групи пройде в Мінську 30 січня.

"Контактна група поінформувала МЗС Білорусії про те, що завтра, 30 січня, має намір провести черговий раунд переговорів. Інформація про точне місце і точний час початку переговорів буде поширена додатково вранці в п'ятницю", - сказав він.