Події
27 листопада 2017
Депутат повідомив, куди везуть трьох затриманих добровольців АТО
Соболєв заявив, що всі троє колишніх бійця добровольчих батальйонів організовували акцію протесту біля Верховної Ради.
news-image

Народний депутат Єгор Соболєв заявив, що двох затриманих колишніх добровольців АТО Анатолія Виногродського та Леоніда Литвиненка везуть до Маріуполя.

Про це Соболєв написав у Facebook, інформує «Є!», з посиланням на УНІАН.

«Обох захоплених наших добровольців везуть до Маріуполя. І другого командира "Донбасу" Анатолія Виногродского (позивний "Гал"), якого взяли у Києві; і командира роти добровольчого батальйону ОУН Леоніда Литвиненка (позивний "Бек"), якого захопили у Новоград-Волинському», - зазначив депутат.

 За його словами, «обом інкримінують якийсь напад у Кіровоградській області, але везуть перевіреним маршрутом - до слідчого донецької поліції Артема Подвига. Він сьогодні домігся арешту закритим судом у Маріуполі Олександра Новікова, ветерана "Донбасу" з позивним "Хаммєр"».

Соболєв заявив, що всі троє колишніх бійця добровольчих батальйонів організовували акцію протесту біля Верховної Ради, що розпочалась 17 жовтня. 

«І "Хаммєр", і "Гал", і "Бек" були серед організаторів табору Рух "Визволення" на Грушевського, куди ми вийшли з вимогою ухвалення антикорупційних законів», - зауважив депутат.
«Завтра о 19:00 ми оголошуємо загальний збір усіх, хто проти перетворення нашої країни до "ДНР"», - додав Соболєв.
Читайте також: Під Верховною Радою згорів намет протестувальників (фото)