Спорт
4 лютого 2015
Ігор Коломойський йде у президенти ФФУ
Коломойський запевняє, що може принести в розвиток федерації та футболу значно більше, ніж інші зареєстровані кандидати
news-image

Власник «Дніпра» і губернатор Дніпропетровської області Ігор Коломойський заявив про намір балотуватися на пост глави Федерації футболу України, повідомляє Є | Єдність.інфо.

«Після того, як з виборів президента федерації несподівано і невмотивовано знялися Маркіян Лубківський та керівник пляжного футболу Сергій Харченко, я вирішив балотуватися на пост президента ФФУ. По-перше, я хочу переконатися, що попередня практика непрозорості обрання голови федерації, як і роботи самої ФФУ, піде в небуття. По-друге, якщо колеги візьмуть до уваги мої заслуги перед українським футболом і оберуть, то можу запевнити - принесу в розвиток федерації та футболу значно більше, ніж інши зареєстровані кандидати. У будь-якому разі, я маю намір брати активну участь у виборчій кампанії і боротися за перемогу», - заявив Коломойський.

Нагадаємо, вибори президента ФФУ відбудуться 6 березня 2015 року у Будинку футболу в Києві. Участь у виборах на посаду президента Федерації візьмуть 4 особи. Зокрема, екс-голова всеукраїнської профспілки футболістів України Олег Печерний, голова Львівської федерації футболу Ярослав Грисьо, екс-гравець «Динамо» Владислав Ващук та чинний в.о. президента ФФУ Андрій Павелко.

Читайте також: Йорданський принц претендує на пост президента ФІФА

Додамо, що Маркіян Лубківський офіційно не подавав своєї кандидатури на посаду президента ФФУ. Його висунули обласні федерації Волині та Івано-франківщини, однак радник глави СБУ вирішив залишитися на своїй теперішній посаді.