Світ
5 лютого 2015
Відомі подробиці гибелі 81-річної блокадниці з Петербурга у відділку поліції: Жінка не крала масло
При розрахунку на касі в неї тряслися руки. Співробітники магазину чомусь вирішилли викликати наряд міліції
news-image

Стали відомі подробиці трагічної гибелі 81-річної бабусі, яка брала участь в блокаді Ленінграду під час Другої світової війни.

За даними прокуратури, вона не крала масло в магазині, а намагался розрахуватися, однак її руки тряслися. Співробітники магазину чомусь вирішилли викликати наряд міліції. У відділку літня жінка померла.

Про це пише Є | Єдність.інфо з посиланням на телеканал "Дождь".

"На відеозаписі видно, що вона на місці біля каси пропонує розрахуватися, у неї руки трясуться, але співробітники магазину відмовляються і викликають наряд поліції", - заявили в прокуратурі Санкт-Петербурга.

У відомстві також додали, що жінка могла не помітити продуктів, що знаходяться у неї під сумкою. У прес-службі відомства також зазначили, що "директор магазину наполягла, щоб жінку забрали в поліцію, у неї не було з собою документів, що засвідчують особу".

Нагадаємо, що 3 лютого у відділенні поліції Кронштадтському району померла 81-річна жінка. Пенсіонерку затримали за підозрою в крадіжці вершкового масла. За повідомленням регіонального МВС, "в холі при вході в чергову частину пенсіонерка стала скаржитися на погане самопочуття". Поліцейські викликали швидку допомогу, проте "реанімаційні заходи позитивного результату не дали". За попереднім діагнозом смерть насупила від гострої серцевої недостатності.