Охріменко: Чекаємо долар по 50 грн і дякуємо НБУ
Процес розпаду вже пішов незворотній
news-image

Україну чекає черговий виток девальвації. Теоретично гривня може пробити планку в 50 гривень за долар. Про це говорить президент Українського аналітичного центру Олександр Охріменко, передає Є! Єдність.інфо

За його словами, виною всьому - невмілі дії керівництва Національного банку, зокрема, оголошення банкрутом Одинадцятого за розмірами активів банку "Надра".

"Я розумію, що вона (Валерія Гонтарєва - ред.) погано розуміє, що таке банківська система і як нею управляють, але робити помилку за помилкою - це талант. Тепер, коли вона здійснила чергову свою помилку, ввела тимчасову адміністрацію в "Нару", вона своїми руками спровокувала новий виток девальвації гривні", - говорить аналітик.


"Спустошивши банківську систему України, вона мріє потім все забрати в свій власний банк і стати олігархом. Але, на жаль, це вже буде інша Україна, де курс долара досягне 50 гривень", - упевнений експерт.

Читайте також: Ринок України втомився від помилок НБУ і МВФ, і може не витримати ці експерименти - експерт

"Все, економіка впала. Можна вже вводити тимчасову адміністрацію в Ощадбанк. Вже нічого не врятувати, скільки б Гонтарєва не розповідала нам про агентів ФСБ, які розгойдують гривню. Процес розпаду вже пішов незворотній", - вважає Охріменко.

Читайте також: НБУ назвав найбільш збиткові і прибуткові банки країни