Політика
8 лютого 2015
У Москві заявили, що Київ не надав копії "російських паспортів"
Українська сторона не змогла надати копії цих документів, заявили в МЗС Росії.
news-image

У міністерстві закордонних справ Росії заявили, що українська сторона не представила Москві копії документів, які нібито належать російським військовим, передає Є! Єдність.інфо з посиланням на РИА Новости.

Президент України Петро Порошенко, виступаючи на Мюнхенській конференції з безпеки у суботу, представив нові "очевидні докази" присутності російських військ на території України - паспорти, військові квитки, нібито належать російським військовим.

"Ми вчора ввечері попросили українську сторону надати реальні копії документів з прізвищами, оскільки такі скоринки, які були показані вчора, можна купити і на ринку. Реальних доказів немає, станом на сьогодні українська сторона не змогла надати копії цих документів", - заявив директор другого департаменту СНД МЗС РФ Віктор Сорокін.



Як повідомлялося, мирний план канцлера Німеччини Ангели Меркель і президента Франції Франсуа Олланда по Україні, зокрема, передбачає створення демілітаризованої зони і широку автономію для Донбасу.

Читайте також: Стали відомі деталі мирного плану Меркель і Олланда

Нагадаємо, в п'ятницю в Кремлі відбулася зустріч тет-а-тет президента Росії володимира Путіна з канцлером Ангелою Меркель і главою Франції Франсуа Олландом. Після чотиригодинних переговорів лідери Меркель і Олланд поїхали без заяв журналістам.

Читайте також: Порошенко привіз до Мюнхена паспорти солдат РФ, які «заблукали» в Україні (відео)

Прес-секретар Путіна заявив, що сторони готують документ для імплементації мінських домовленостей. Очікується, що в неділю Путін, Меркель і Олланд проведуть телефонні переговори.