Суспільство
8 лютого 2015
"Мене просто трясе": прокремлівська пропаганда довела Собчак до істерики (відео)
news-image

Все почалося із ствердження журналістки «Дощу» про те, що в Донбасі воюють регулярні частини російської армії, та недовіри телеведучої журналістам "Комсомольської правди", які за її переконанням висвітлюють події пов'язані з Україною у спотвореній (перекрученій) формі у дусі прокремлівської пропаганди, пише Єдність.інфо.

"Я бачила кореспондентів "Комсомольської правди", і особисто бачила, які питання задають ці журналісти і президенту Росії, і на всіх інших асамблеях журналістів", тому, вибачте мене, але журналістам "Комсомольської правди" я дійсно не довіряю", - заявила Ксенія.

На що її співрозмовник, почав атакувати журналістку, згадавши про проект "Дім 2" зазначивши, що "Кореспонденти "Комсомольської правди" задають питання більш розумні, ніж лизоблюди із "Дому 2".

Співрозмовники намагались обвинуватити журналістку в тому, що у неї не може бути адекватного уявлення на події в Україні, так як журналісти "Дождя" не їздять у зону бойових дій.

Читайте також: "Погляньте собі під ноги: адже Ви стоїте над безоднею" - Тіна Канделакі розмірковує в голос про російський уряд

На що Собчак заперечила: "Кореспондент "Дождя" Тимур Олевський прямо зараз знаходиться у місці бойових дій, та знаходився там під час Маріупольської трагедії, це військовий кореспондент, який робить репортажі з місця подій".

Вона порадила подивитись репортаж цього журналіста і порівняти правдивість поданої інформації.

Після чого ведучий Андрій Норкін, демонстративно почав ігнорувати Собчак, не даючи їй змоги висловити свою думку. 

Ксенія пізніже поділилася своїм враженням від програми в соціальній мережі Твіттер: