Світ
9 лютого 2015
Обличчям L'Oreal стала 70-річна актриса (відео)
Англійська акторка Хелен Міррен, якій цього року виповниться 70 років, стала обличчям косметичного бренду L'Oreal Paris у Великобританії.
news-image

У минулу п'ятницю в ефірі телеканалів Англії стартувала рекламна кампанія «Ідеальний вік», головною героїнею якої стала легендарна актриса, відома російському глядачеві за фільмами «Королева» і «Ред», пише Є | Єдність.інфо.

Про те, що L'Oréal Paris запросила Хелен Міррен стати обличчям кампанії в Сполученому Королівстві стало відомо ще в жовтні 2014 року. Тоді актриса поділилася з виданням Daily Mail своїми почуттями і зазначила:

«Я не досконала і ніколи такою не була, але я завжди виглядала добре і хочу виглядати так завжди. Я давно люблю L'Oreal Paris і сподіваюся, що зможу надихнути інших жінок віддавати перевагу природній красі ».

Через три місяці бренд і актриса представили спільну рекламну роботу. Ролик, який вийшов в ефір у п'ятницю, супроводжуватиметься підтримкою зовнішньої реклами а також принтами у ЗМІ.

Хелен Міррен - англійська актриса, продюсер і режисер, відома своїми роботами у фільмі «Королева», в якому виконала роль англійської королеви Єлизавети II і отримала Оскар за кращу жіночу роль. Головна роль у драмі 1984 «Щоденник терориста» принесла їй приз Каннського фестивалю за кращу жіночу роль. А ось кінокритики присвоїли актрисі титул «секс-символ для інтелектуалів», оскільки Хелен частіше за інших актрис класичної англійської школи з'являлася на екрані оголеною.