Суспільство
14 квітня 2018
У Болгарії оголосили національний траур за загиблими в автокатастрофі
Міністр внутрішніх справ Болгарії підтвердив оприлюднену раніше інформацію
news-image
Рішенням уряду Болгарії, в суботу, 14 квітня, в країні оголошено національний траур за загиблими в автокатастрофі на автомагістралі «Тракія».

Про це поінформували в прес-службі уряду, передає «Є!» посилаючись на Укрінформ.

Уряд висловлює щирі співчуття рідним і близьким загиблих в автокатастрофі. В пам'ять про загиблих, у суботу, 14 квітня, на всіх закладах країни будуть приспущені державні прапори, - йдеться в повідомленні.

Міністр внутрішніх справ Болгарії Валентин Радєв підтвердив оприлюднену раніше інформацію про те, що в результаті дорожньо-транспортної пригоди на автомагістралі «Тракія», шестеро людей загинули, 22 дістали травми, серед постраждалих є неповнолітня дитина. Десять з числа потерпілих перебувають у тяжкому стані. Всього в автобусі перебувало 45 пасажирів.

У п'ятницю, 13 квітня, за 27 кілометрів від болгарської столиці на автомагістралі «Тракія» перекинувся пасажирський автобус, що виконував рейс «Бургас-Софія». Аварія сталася з вини водія легкового автомобіля, що виїхав на обгін і ударився об бік автобуса, в результаті чого автобус з'їхав з траси і перекинувся.