Суспільство
12 лютого 2015
Гравців "Реала" покарають за святкування 30-річчя Кріштіану Роналду (відео)
Це викликало обурення прихильників "Реала", які звинуватили футболістів в байдужості
news-image

Керівництво мадридського "Реала" може покарати футболістів Самі Хедіреа і Хамеса Родрігесуа, які під час сезону вирішили розслабиться і відвідати вечірку. Спортсмени весело відзначили день народження нападника футбольного клубу Кріштіану Роналду.

5 лютого відомому футболісту виповнилося 30 років. Вечірка на честь дня його народження пройшла 7 лютого. На фотографіях з цього заходу, які просочилися в Інтернет видно, що футболісти "Реала" Хедіра, Родрігес і Лука Модріч весело провели час на заході, повідомляє Є! Єдність.інфо з посіланням на видання AS.

Однак керівництво іспанського клубу возмутіліне фото, а гра спортсменів, яку вони показали за кілька годин до того, як пішли святкувати. У ході матчу між "Реалом" і "Атлетіко" відомий клуб був розгромлений з рахунком 0: 4. При цьому три футболісти, чиї імена згадувалися раніше, були травмовані. Хедіра отримав пошкодження в цьому столичному дербі і був замінений у перерві, Родрігес двома днями раніше був прооперований через проблеми з правою ногою, а Модріч проходить процес відновлення після травми.

Читайте також: Роналду образив журналіста після розгрому від Атлетіко

Це викликало обурення прихильників "Реала", які звинуватили футболістів в байдужості.

Модричу пощастило найбільше - оскільки він пізніше приніс вибачення в соціальних мережах за свою присутність на цій вечірці і попросив вибачення за подію на зустрічі з керівництвом "Реала". Тому дисциплінарні санкції до нього, швидше за все, застосовані не будуть.