Apple збільшила вдвічі максимальний розмір додатків в App Store
news-image

Компанія Apple вперше з моменту запуску магазину App Store в 2008 році збільшила максимальний розмір додатків вдвічі - до чотирьох гігабайт. Про це повідомляється в розділі для розробників на сайті Apple, пердає Є! Єдність.інфо

«Ліміт на розмір додатків, що завантажуються через iTunes Connect, збільшився з 2 до 4 гігабайт, так що ви можете включати більше мультимедійних матеріалів у свої розробки», - говорять в Apple.

Однак якщо розробник хоче, щоб його додаток можна було завантажити або оновити при підключенні до мобільної мережі, ліміт на розмір програми залишається колишнім - 100 мегабайт.

Нововведення не зачепить більшість типових додатків для спілкування, однак для розробників ігор відкриє більше можливостей для впровадження в релізи більш просунутою графіки і звукового супроводу.

В той же час, власники 16-гігабайтних iPhone і iPad, які досі продає Apple, зможуть встановити максимум три додатки «вагою» в 4 гігабайти.

Раніше Apple також повідомила про початок співпраці з соцмережею Pinterest. Зазначені в закладках з різних тем програми можуть бути відразу ж завантажені користувачами в iPhone або iPad без переходу в App Store.

Читайте також: Apple б'є рекорди за прибутками