Події
26 травня 2018
Фінал Ліги чемпіонів у Києві: порядок забеспечують 10 тисяч правоохоронців
Вранці поліцейські попередили дві конфліктні ситуації між компаніями молодих чоловіків.
news-image

У Києві в день фіналу Ліги чемпіонів УЄФА за порядком стежитимуть 10 тисяч працівників усіх відомств системи Міністерства внутрішніх справ. Про це повідомила пресс-служба Національної поліції.

Інформує «Є!», з посиланням на УНІАН.

"Сьогодні у столиці відбудеться фінальний футбольний поєдинок Ліги чемпіонів УЄФА. Тож правоохоронці робитимуть усе, аби не допустити конфліктів і провокацій. У другій половині дня і до завершення матчу за порядком стежать 10тисяч працівників усіх відомств системи МВС", – говориться в повідомленні.

 Зазначається, що вранці поліцейські попередили дві конфліктні ситуації між компаніями молодих чоловіків. Зокрема, о 6:30 на перехресті вулиць Шота Руставелі і Басейної виникла сварка між групою студентів, які голосно лаялися. Поліцейські, які несуть службу у центральній частині міста, негайно втрутилися і припинили конфлікт. 

"О 7:55 сварка виникла між чотирма особами у стані алкогольного сп’яніння, які вийшли з нічного клубу на Хрещатику. Поліцейські і нацгвардійці провели із компаніями профілактичні бесіди", - повідомили в поліції.
Читайте також: Росія не допускає українських лікарів до політв'язнів — Супрун