Суспільство
18 грудня 2018
У київському готелі зі співачкою із США не захотіли розмовляти українською (відео)
Навіть після прохання перейти на українську мову, співробітниця готелю цього не зробила.
news-image

Із відомою співачкою зі США Брією Блессінг, котра зателефонувала до одного із київських готелів, не захотіли спілкуватися українською мовою.    Про це у повідомив у Facebook Богдан Токар, опублікувавши днями відповідне відеозвернення співачки, передає «Є!» із посиланням на Вголос.

Американська та українська співачка Брія Блессінг стала відомою в Україні після участі в одному із талант-шоу країни. Вона знає українську, проте не розуміє російської. Тому попросила працівницю говорити з нею українською.

«Це просто чудесно. Коли я дзвоню до готелю в Києві. Я з нею (працівницею готелю, – ред.) розмовляю українською, вона зі мною – російською. Після кількох хвилин (розмови, – ред.) я кажу: «Я перепрошую. Я американка. Я російську дуже погано розумію. А вона продовжує зі мною російською розмовляти», – обурилась Брія.

Та додала:

«Кияни. Українці. Ви хочете розмовляти російською, будь ласка. Ви вільні люди. Але розумієте: є іноземці, які приїжджаючи в Україну, чомусь вивчили українську мову. Дивно, правда? І коли іноземка розмовляє з вами українською і каже, що їй важко російською, переходьте вже з нею на українську мову. Це хіба так важко?».