Спорт
18 лютого 2015
Луческу задоволений матчем "Шахтаря" проти "Баварії"
news-image

Донецький "Шахтар" зіграв унічию з мюнхенською "Баварією" у першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Зустріч на "Арені-Львів" завершилася з рахунком 0:0. З 66-ї хвилини гості грали у меншості через вилучення Хабі Алонсо, передає Є! Єдність.інфо

"Я задоволений матчем. Ми два місяці не грали офіційних матчів. У нас є шанс на прохід в наступний етап. Добре, що тепер у нас буде час до 11 березня гідно підготуватися". - розповів Мірчі Луческу у післяматчевій прес-конференції.

"Ми грали проти добре організованої команди. "Баварія" приїхала до нас після перемоги 8:0 над "Гамбургом". Це змусило нас багато уваги приділяти захисту і менше грати на атаку. Коли ми атакували, гравці мюнхенської команди вдавалися до фолів.

Кілька помилок у захисті допустив Ракицький. Це призвело до загострення ситуації біля наших воріт. Ми маємо це проаналізувати цей матч і зробити висновки.

Важливо, що ми не дали "Баварії" створити багато гольових моментів. Я вже говорив перед матчем: якщо мюнхенці пройдуть "Шахтар", то дійдуть до фіналу".

Нагадаємо, матч-відповідь "Баварії" та "Шахтаря" пройде у Мюнхені 11 березня.

Читайте також: Гравці "Реала" незадоволені поведінкою Касільяса