Volkswagen показав внедорожну версію Passat Alltrack
Компанія Volkswagen представила внедорожну версію універсала Passat
news-image

Автомобіль отримав назву Alltrack, пише Є | Єдність.інфо із посиланням на Autosite. Публічний дебют новинки відбудеться в наступному місяці на автосалоні в Женеві. Європейські продажі новинки почнуться у вересні цього року.
Новинка отримала систему повного приводу 4Motion з муфтою Haldex, пластмасові накладки на пороги, нові колісні диски, а також додатковий захист бамперів. Крім цього, дорожній просвіт автомобіля був збільшений на 27,5 міліметрів. Салон автомобіля отримав оббивку шкірою і алькантарою.
Alltrack оснащується системою повного приводу і вдосконаленою підвіскою. Для їзди по бездоріжжю передбачено новий режим Off Road на додаток до стандартних Eco, Normal і Sport.
В моторну гамму машини увійшли два турбованих бензинових двигуна потужність 150 і 220 кінських сил. Також доступні три дизельних силових агрегати (від 150 до 240 кінських сил). Мотори працюють спільно з шестиступінчастою механічною коробкою передач або шестідіапазонним «автоматом» з подвійним зчепленням.
Passat Alltrack комплектується системою Volkswagen XDS +, яка допомагає при проходженні крутих поворотів і нової мультимедійною системою Apple CarPlay і Google Android Auto.