Спорт
21 лютого 2015
Гендиректор «Отаманів»: «Крім очікуваної провокації з боку Life News, все добре»
Дмитро Гайструк розповів про настрої українських боксерів перед битвою з росіянами.
news-image

Генеральний директор «Українських Отаманів» Дмитро Гайструк в інтерв'ю XSPORT.ua розповів про настрій в команді перед выезным матчем проти Russian Boxing Team у Волгограді і відносинах з організаторами, передає Є! Єдність.інфо

«Настрій у команди дуже бойовий, - розповів Гайструк. - Всі хлопці у відмінній формі і всі здорові. Організатори матчу роблять все для нашого комфорту - цілком щиро, як мені здається. Взаємини з командою Росії у нас дружні і спільно поважні. Наскільки ми бачимо, в місті великий інтерес до бою - очікується аншлаг, що, звичайно, дуже приємно, хоч і ускладнює наше завдання. Так, ми розуміємо, що цей матч особливий - але в цілому атмосфера абсолютно нормальна. Була лише одна - очікувана спроба провокації на прес-конференції з боку Life News, а так все добре».

«Запитали на прес-конференції, як впливає на настрій те, що країни знаходяться в недружніх відносинах. І росіяни, і ми сказали, що в рингу бокс принциповий і безкомпромісний, а поза рингом команди федерації і в дружніх відносинах. Мене перепитали чому я сказав що наші принципові поєдинки. Я відповів, що якби кореспондент стежила за боксом, а не шукала можливості провокувати, то знала б про турнірне становище в групі ВСБ і про те, що обидві команди одні з кращих у світі. Тому вони завжди були принциповими».

Читайте також:За кілька годин "Українські отамани" зустрінуться з "Командою Росії"

Нагадаємо, 21 лютого в 19:00 за київським часом в Палаці спорту волгоградських профспілок відбудеться матч шостого туру Всесвітньої Серії Боксу, в якому «Українські Отамани» зустрінуться з «Russian Boxing Team».