Події
23 лютого 2015
На Сумщині затримано групу іноземців-злочинців
Міліціонерами в рамках проведення операції «Квартира» затримано групу вихідців з Кавказького регіону, які протягом кількох останніх місяців на території Сумської області скоювали квартирні крадіжки та інші майнові злочини.
news-image

Останнім часом у Конотопі значно збільшилась кількість крадіжок з помешкань громадян. Зазвичай об’єктами зловмисників ставали оселі з металопластиковими вікнами без грат, не обладнані сигналізацією, інформує Є | Єдність.інфо із посиланням на прес-службу МВС.

Злодії проникали всередину та виносили звідти цінні речі: гроші, золоті прикраси, мобільні телефони, ноутбуки, фотоапарати та інше.

"Працівники міліції ретельно проаналізували ситуацію, провели ряд спецзаходів та вийшли на слід зловмисників. Наразі затримано трьох чоловіків: 32-х, 35-ти та 39-річних громадян Грузії. Усі вони проживали на території України, а останнім часом - в Конотопі", - йдеться в повідомленні відомства.

На запитання працівників міліції, чим займалися в нашій державі, відповіли, що приїхали сюди жити та закони не порушували. Але за кілька місяців жоден з них так і не працевлаштувався. Натомість 39-річний затриманий стверджував, що жодного дня у своєму житті він не працював і сподівається, що так воно буде й надалі.

За місцем мешкання 35-річного затриманого правоохоронці виявили частину викрадених речей. Тепер іноземному «гостю» доведеться пояснювати, звідки в його оселі з’явилися чужі речі.

Наразі слідчі міліції проводять допити, оперативні співробітники встановлюють кількість злочинів, які вчинили фігуранти.