Нардеп хоче позбавити громадянства та звання народної артистки у Лорак та Повалій
Вони паплюжать велич української пісні і своєю зрадницькою позицією ганьблять наш народ.
news-image

Діяльність Таїсії Повалій і Ані Лорак - “гидкий і цинічний плювок на могили тих українців, які загинули з вини московських окупантів”. Про це пише на своїй сторінці у Фейсбук народний депутат Андрій Лозовий, передає Єдність.інфо.

На думку Лозового “скоморохи, які співають для розваг агресора в той час, коли вбивають їхніх співвітчизників – це навіть не політичні проститутки. Це просто с*ки, позбавлені совісті”. 

Нардеп зазначає, що вже підготував два звернення - міністру культури України В’ячеславу Кириленку з вимогою позбавити Повалій і Лорак звання Народної артистки України, всіх отриманих винагород та заборонити вести професійну діяльність: давати концерти, виступати на ТВ і радіо і т.д та голові Державної міграційної служби Сергію Радутному з вимогою позбавити українського громадянства.

"Вони паплюжать велич української пісні і своєю зрадницькою позицією ганьблять наш народ, який має стільки горя і страждань через Путіна і його поплічників. Замість того, щоб їхати у військові частини й бази добровольчих батальйонів з концертами, аби підтримати наших бійців - Повалій і Хуйок їдуть у Кремль на бал сатани. То хай ці бл* продажні їдуть вже на зовсім з нашої землі" - пише представник Радикальної партії Лозовий.

Читайте також:"Прийде час, коли ми вже осядемо в Москві" - Таїсія Повалій