Події
16 січня 2020
В УДО заперечують, що «злили» аудіозаписи розмови Гончарука
Управління державної охорони заперечує, що їхні працівники оприлюднили аудіозаписи розмови прем'єр-міністра України Олексія Гончарука.
news-image
Управління державної охорони заперечує, що їхні працівники оприлюднили аудіозаписи розмови прем'єр-міністра України Олексія Гончарука

Про це повідомляє пресслужба Управління державної охорони.

Інформація про "злив" аудіозапису з нібито наради прем’єр-міністра України Управлінням державної охорони України, а також про здійснення охоронним відомством прослуховування вищих посадових осіб не відповідає дійсності", - йдеться в повідомленні.

В УДО наголошують, що військовослужбовці та інші уповноважені державного органу здійснюють повний комплекс регулярних технічних заходів, які спрямовані на попередження будь-якої можливості прослуховування посадових осіб, щодо яких здійснюється державна охорона.

Звертаємось до представників ЗМІ з проханням не використовувати в своїх повідомленнях недостовірну та неперевірену маніпулятивну інформацію з сумнівних джерел, яка дискредитує військовослужбовців Управління державної охорони України", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що 15 січня у YouTube був опублікований аудіозапис з нібито розмовою Гончарука із заступником голови Національного банку Катериною Рожковою, заступником керівника Офісу президента Юлією Ковалів та міністром фінансів Оксаною Маркаровою про курс долара і економічні питання перед зустріччю з президентом Володимиром Зеленським.

Читайте також:Звертаюся до тих, хто бореться проти нас: Вам нас не злякати! - Гончарук