Резонанс
5 червня 2020
Чоловік підпалив себе на акції проти Авакова під Радою
Чоловік вирішив підпалити себе на знак протесту проти свавілля.
news-image

На акції за відставку міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, яка проходить зараз під Верховною Радою, чоловік намагався вчинити самоспалення. Поліції вдалося швидко загасити загоряння.

Про це повідомила журналістка інфопростору «Є!» з місця події.

Відомо, що це житель Нової Каховки Юрій Ляшенко. Сім’я Ляшенків прийшла на мітинг проти Авакова через рейдерське захоплення. За словами Ляшенка, у них відібрали майно, і зараз там шиють «рюкзаки Авакова».

Тому чоловік вирішив підпалити себе на знак протесту проти свавілля. Він вимагає відставки Авакова і справедливості у його справі з рейдерським захопленням його майна.

Кореспондент інфопростору «Є!» знаходиться на місці подій та проводить пряму трансляцію.

Раніше ми писали про збір підписів за відставку Авакова: стало відомо, хто за. Під проєктом постанови за відставку міністра внутрішніх справ Арсена Авакова підписалися близько 50 нардепів від двох фракцій, інші парламентарі ставити підписи не поспішають.

Також рекомендуємо прочитати ексклюзивне інтерв'ю з Олесею Яхно, яка стверджує, що відставка Арсена Авакова залежить, все-таки, в першу чергу від позиції влади й безпосередньо від Володимира Зеленського.