Резонанс
12 березня 2015
Путін непритомний, інакше була б показова зйомка для зняття підозр - Чорновіл
За його словами, версія раптової смерті приваблива, але малоймовірна
news-image

Володимир Путін вже непритомний, інакше йому організували б показову зйомку для зняття підозр, написав на своїй сторінці в Фейсбук екс-нардеп Тарас Чорновіл.

Про це пише Є | Єдність.інфо.

"Путін в даний час недієздатний. І це не інфаркт, або проблеми з хребтом, тому що тоді б якусь зйомку для зняття підозр могли б організувати. Сам путлер у свідомості щось би організував. А якщо не у свідомості? Тоді або вже в пекельній смолі, або інсульт", - пише Чорновіл.

За його словами, версія раптової смерті приваблива, але тоді б не відкладали на потім публікації про події, які сталися раніше.

"Отже - або прогнозований кризовий стан зі здоров'ям, або повільна смерть. У разі реального здихання, ми б побачили явні ознаки движняку. (...) А може статися велика авантюра: старий гебіст захотів перевірити оточення "на вшивість". Чому б і ні? Тому, хоча і дуже хочеться, але відкривати шампанське ще рано...", - написав екс-нардеп.

Раніше Reuters з посиланням на джерело в урядових колах Казахстану повідомляло, що Володимир Путін скасував запланований на цей тиждень візит в Астану через можливу хворобу.

В соцмережах активно обговорюють зникнення президента Росії, який вже з 5 березня не з'являвся на публіці і з незрозумілої причини скасував офіційний візит в Казахстан та участь в колегії ФСБ.

ЗМІ поширюють чутки. Масла у вогонь підлили повідомлення від імені Дмитра Медведєва, обліковий запис якого в Твіттері зламали і запостили повідомлення про смерть Путіна.