Війна
10 серпня 2015
У зоні проведення АТО загинув чемпіон світу з пауерліфтингу
24-річний Андрій Гуричев загинув у результаті мінометного обстрілу спостережного пункту за 800 м від Горлівки.
news-image

5 серпня в зоні проведення АТО загинув український спортсмен, чемпіон світу з пауерліфтингу 24-річний Гуричев Андрій Вікторович. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Міністерства молоді та спорту України, передає «Єдність».

Захищаючи Батьківщину, лейтенант, командир взводу спостереження і технічних засобів спостереження 57-ї ОМПБР із позивним «Барс», загинув у результаті мінометного обстрілу спостережного пункту на териконі шахти «Южна» поблизу смт. Ленінське, що за 800 м від окупованої Горлівки, - повідомляє прес-служба.

Андрій Гуричев народився 26 червня 1991 року в м. Кіровоград. З відзнакою закінчив Златопільську гімназію, вступив до Севастопольського університету ядерної енергетики та промисловості. Саме там він захопився пауерліфтингом. А вже у 2012 році отримав «золото» на Чемпіонаті світу.  Закінчив Кіровоградський державний університет ім. В. Винниченка за спеціальністю «Фізичне виховання». Працював тренером у фітнес-клубі «Зірка» і у віці 23 роки возив на міжнародні змагання уже й своїх вихованців. Андрій Гуричев відправився на фронт добровольцем. 

Читайте також: Військові перекрили рух на Артемівськ