Події
5 квітня 2016
Поліція попереджає, що на Київщині почастішали випадки викрадення автомототранспорту
Крадії віддають перевагу автомобілям вітчизняного виробництва.
news-image

У поліції Київської області попереджають, що в області почастішали випадки викрадення автомототранспорту, передає «Є!»

Зазначається, що крадії віддають перевагу автомобілям вітчизняного виробництва через легкий механізм замку та відсутність сигналізації. Здебільшого такі транспортні засоби викрадають з метою розукомплектування і подальшого продажу на запчастини, а більш престижні марки автомобілів перепродують, перебиваючи номери агрегатів.  

Так, під час патрулювання міста Бориспіль, поліцейські звернули увагу на автомобіль «Audi – Q7», який був припаркований з порушенням правил дорожнього руху. Під час перевірки поліцейські встановили, що транспортний засіб викрадений в місті Одесса та знаходиться у розшуку. На даний час проводяться оперативно-розшукові заходи щодо встановлення осіб, причетних до скоєння незаконного заволодіння. Транспортний засіб буде повернуто власнику, - йдеться в повідомленні відомства.

Тому правоохоронці столичного регіону просять громадян повідомляти на спецлінію «102» про підозрілі, або залишені у дворах на тривалий час без нагляду транспортні засоби, оскільки вони можуть бути викраденими.  

Читайте також: У Новосибірській області колектори побили чоловіка і зґвалтували його дружину