Війна
26 липня 2016
Керівництво «ЛНР» рішуче збирається захопити солдатів НАТО у зоні АТО - Тимчук
Ймовірно, активність бойовиків в Луганській області викликана пошуками "натівців".
news-image

Керівництво «ЛНР» впевнене в тому, що на передовій бойовикам протистоять «солдати НАТО». Про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці нардеп, керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук, передає «Є!»

Він зазначає, що, зокрема , у підрозділах «2-го АК ЛНР» розійшлося розпорядження про "крайню необхідність" захоплення в полон «найманців НАТО», або ж видобутку «неспростовних доказів» їх присутності в зоні АТО. Відповідальним за виконання цього наказу обіцяна висока премія.

Дмитро Тимчук зазначає, що ймовірно, активність  бойовиків в Луганській області викликана їх прагненням виконати цей наказ.

Крім того, нардеп повідомив, що у н.п.Кадіевка (кол. Стаханів) Луганської області зафіксовано появу військовослужбовців РФ з шевронами чорного кольору трикутної форми з зображенням білого коня (даний шеврон використовують підрозділи Внутрішніх військ МВС РФ Північно-Кавказького округу). Одночасно в останні дні в місті спостерігається активізація місцевих «правоохоронців», зайнятих пошуком і вилученням у місцевого населення «нелегальної стрілецької зброї та боєприпасів». Через це зафіксовано ряд арештів представників місцевого населення.

Також у т.зв. «ДНР» прибула чергова партія «інструкторів» з РФ (до 40 чол.). Зокрема, на полігони в районі Єнакієвого і під Торезом. Основна частина «інструкторів» - офіцери-танкісти і мотострільці.

У той же час, серед бойовиків і місцевих жителів «ДНР» поширюється інформація про те, що з середини серпня ц.р. Москва відкличе значну частину своїх «інструкторів» і «кураторів», передавши повноваження командирам і чиновникам з числа місцевого населення.

Читайте також: На Рівненщині псевдоправоохоронці грабували копачів бурштину