Суспільство
3 грудня 2016
Київ серйозно вдарив по самолюбству Путіна - політолог
Президент РФ отримав серйозний виклик від Києва
news-image

Стався один збіг - Україна вирішила продемонструвати військову силу саме в той день, коли Путін звертався до Федеральних зборів, і президент РФ отримав серйозний виклик від Києва.

Як передає «Є!», про це політконсультант Тарас Березовець пише на своїй сторінці в Фейсбуці.

За його словами, це не простий збіг, і Київ дійсно продемонстрував жорсткий і цинічний виклик російському президенту. Іронія полягає ще і в тому, що для Путіна це звернення стало тринадцятим за рахунком, пише Березовець. 

Серйозний удар по його самолюбству. У відповідь спецслужби Росії навіть спробували запустити качку про вілли в Майамі, які нібито належать Яценюку. Немає ніяких сумнівів у тому, що це справа рук росіян, оскільки Яценюк в Брюсселі насипав РФ солі на рану, виступивши в комітеті із закордонних справ Європарламенту. Тези Яценюка Москві дуже не сподобалися , пише експерт.

Він упевнений, що тепер Москва почне використовувати неприємні інформаційні атаки на українських політиків, намагаючись знову дестабілізувати ситуацію. Метою цих атак не є перевибори - Росії потрібно дискредитувати українське керівництво в очах Заходу.