Резонанс
5 грудня 2016
Трагедія у Княжичах: родичам не віддають тіла загиблих (відео)
За попередньою інформацією, прокуратура заборонила віддавати тіла загиблих поліцейських, бо не проведено всі необхідні експертизи.
news-image

Родичі правоохоронців, загиблих внаслідок перестрілки у Княжичах, почали з'їжджатися від самого ранку до броварського моргу, щоб забрати тіла, передає «Є!» із посиланням на ТСН.

Першою приїхала мати оперативника київського главку Юліана Рудька. Морг ще не працював, тому вона почала стукати у зачинені двері моргу, щоб побути востаннє із загиблим 25-річним сином.

Згодом прибули й колеги загиблих правоохоронців, усі поспішали на 9-ту ранку.

Але з усіма документами хтось сильно забарився, а без них тіла віддавати рідним не можна.

Об 11 приїхала одна з чиновниць МВС й почала запевняти, що скоро все привезуть.

За попередньою інформацією, прокуратура заборонила віддавати тіла загиблих поліцейських, бо не проведено всі необхідні експертизи.

Як повідомлялося, у ніч на 4 грудня в с. Княжичі Броварського району Київської області внаслідок перестрілки між співробітниками Державної служби охорони і поліцією загинули 5 правоохоронців. Група затримання карного розшуку та спецпідрозділу КОРД очікували в покинутому будинку грабіжників, коли в одному з будинків спрацювала сигналізація. На місце приїхав наряд держслужби охорони, який затримав поліцейських, прийнявши їх за грабіжників. Група захоплення вирішила, що співробітників розвідки захопили злочинці – сталася перестрілка, в результаті якої загинули двоє співробітників ДСО, двоє поліцейських-розвідників і співробітник спецпідрозділу КОРД, який входив до групи захоплення.