Події
16 січня 2017
У Нацраді прокоментували появу «російських військових з Донбасу» в ефірі СТБ
На трансляцію передачі активно відреагувала глядацька аудиторія і медіа-спільнота.
news-image

Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення на засіданні в четвер, 19 січня, має намір розглянути питання трансляції в недільному ефірі телеканал СТБ передачі "Битва екстрасенсів", у якій брали участь російські військові. Про це прес-служба відомства повідомила на своїй сторінці у Facebook, передає «Є!»

Щодо факту трансляції зазначеної передачі відповідним підрозділам регуляторного органу було дано доручення провести моніторинг та запис програми, щоби ці матеріали розглянути на засіданні. Ефір телеканалу «СТБ» записано.

На трансляцію цієї передачі також активно відреагувала глядацька аудиторія і медіа-спільнота, висловлюючи своє обурення та закликаючи регуляторний орган до адекватного реагування.

На черговому засіданні Нацрада винесе це питання на розгляд з голосу й ухвалить рішення відповідно до чинного законодавства, - повідомили у відомстві.

Нагадаємо, на телеканалі СТБ 16 січня ввечері вийшла в ефір російська версія проекту "Битва екстрасенсів", в якій брали участь "люди в камуфляжі", серед яких були колишні і чинні російські військові. Один з них відкрито зізнався, що брав участь у бойових діях в Україні.

Читайте також: На СТБ прокоментували вихід програми «Битва екстрасенсів» з російськими військовими з Донбасу
Читайте також: Савченко опублікувала списки полонених, відкориговані станом на 16 січня (документи)
Читайте також: На Донеччині у сутичці між місцевими бойовиками та російськими найманцями травмовано 20 осіб