Політика
27 лютого 2017
Авакова відправляють в відставку, тому що він перешкоджає деяким людям
Система так влаштована, що іноді у них виходить і скласти точку зору, і провести хорошу пропагандистську кампанію.
news-image

Періодично у Верховній Раді виникають ініціативи щодо відставки міністра внутрішніх справ Арсена Авакова. На цьому тижні це питання знову піднявся і успішно провалився.

Інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

"Я не скеля і не бетонна стіна. Я це, звичайно, сприймаю і на мене це впливає. Але! Я дуже ясно розумів, куди йшов, і я не" серпанкові панночка "(їдко-іронічна характеристика жіночого типу, вихованого старої дворянської культурою ) і чітко уявляю собі, що повинен робити міністр внутрішніх справ в воюючою країні. і при цьому я наступаю на багато, багато ніг і розштовхує багато жирних дуп. і це багатьом не подобається і вони намагаються відповідати ", - прокоментував ситуацію Аваков в ексклюзивному інтерв'ю програмі ТСН.Тиждень.

Каже, що на противагу пропаганді завжди є відповідь реальних реформ в силових структурах.

"Наша система так влаштована, що іноді у них виходить і скласти точку зору, і провести хорошу пропагандистську кампанію. Але для мене важливо бути чесним перед собою і перед тими, хто реально бачить результат. Зробити реформу поліції незворотною, до кінця сформувати в повному обсязі національну гвардію, яку ми створили в 2014 році і так далі. Реформувати повністю, наприклад, Державну службу з питань надзвичайних ситуацій. найближчим часом ми оголосимо про повне скорочення і знищення такого поняття, як пожежна інспекція. Коли до вас буде приходити пожежний інспектор, не додому, а в ваш маленький ларьок або мале підприємство, буде приходити і говорити, як зазвичай вони просять відповідні гроші ... Коли замість старих МРЕВ у нас з'являються нові сервісні центри - ось це те, що дає мені компенсацію за все цього негативу і лайна , яке йде в бік тих людей, які змушені робити якісь непопулярні і жорсткі речі. і таких людей у ​​нас в країні не так багато і їх треба берегти. Я не про себе - я впораюся ", - підкреслив міністр.
Читайте також: Аваков повідомив план по якому збираються визволяти Донбас