Війна
28 березня 2017
Ситуація в зоні АТО: поранено трьох українських військових
Ворог стріляв по позиціях Збройних сил України поряд з Авдіївкою, Троїцьким та Луганським.
news-image

За сьогоднішній день у зоні проведення антитерористичної операції бойовики поранили двох українських військовослужбовців.

Інформує «Є!», з посиланням на УНІАН.

Про це повідомляється у зведенні прес-центру штабу АТО на сторінці у Facebook. "Обстріли позицій сил АТО тривають. Російсько-окупаційні війська з початком доби 30 разів відкривали вогонь, у тому числі з важкого озброєння", - йдеться у зведенні.

Так, на Донецькому напрямку з мінометів калібру 120 мм ворог стріляв по позиціях Збройних сил України поряд з Авдіївкою, Троїцьким та Луганським. Захисників Авдіївки, Опитного, Троїцького накривали вогнем мінометів калібру 82 мм. Опорні пункти поблизу Луганського ворог обстрілював з озброєння БМП, а по захисниках Пісків, Луганського та Троїцького бив з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів.

На Маріупольському напрямку неподалік Тарамчука окупанти намагалися поцілити по українським захисникам з 82-мм міномету. По морським піхотинцям в Широкиному бойовики стріляли із зенітної установки ЗУ-23-2. Опорні пункти під Водяним ворог обстрілював з гранатометів та кулеметів, захисників Павлополя накривав вогнем з гранатометів. Крім того, ворожі снайпери активізувались під Гнутовим та Водяним.

На Луганщині неспокійно було поблизу Новозванівки, по захисниках якої терористи били з міномету калібру 82 мм, та поряд із Новоолександрівкою, яку вони накривали вогнем гранатометів різних систем. "Сили АТО відкривали вогонь у відповідь. Двох українських воїнів було поранено", - йдеться у зведенні.
Читайте також: Грузини за безвіз для України: влаштували флешмоб у підтримку
Читайте також: В якому стані знаходиться Авдіївська промзона після обстрілів бойовиків(фото)