Події
29 березня 2017
Масова бійка у Львові. Опубліковано відео
Бійка сталася між місцевими та учнями Державного професійно-технічного навчального закладу «Львівське міжрегіональне вище професійне училище залізничного транспорту».
news-image

У мережі з'явилось відео, на якому зафіксовано масову бійку між підлітками, що сталася у понеділок, 27 березня, у Львові в мікрорайоні Левандівка. Інформує «Є!», з посиланням на apostrophe.ua.

Бійка сталася між місцевими та учнями Державного професійно-технічного навчального закладу "Львівське міжрегіональне вище професійне училище залізничного транспорту", відомого у Львові як училище №52.

(Обережно, присутня нецензурна лексика!)

Директор закладу Петро Базишин повідомив, що група хлопців вимагала від учнів училища гроші, проте ті відмовились сплачувати "данину".

За його словами, після погроз та спроб потрапити у грутожиток навчального закладу, які відбувалися у попрердні дні, 27 березня під стінами гуртожитку на вул. Івана Блажкевича, 10, зібрався натовп підлітків. Між учасниками сутички розпочалася бійка.

На місці конфлікту правоохоронці, які забрали молодиків до відділку.

Базишин припускає, що хлопці–нападники навчаються у сусідній школі, їх "кришує куратор", який начебто їздить на білій "Audi". Розмір "поборів", які вимагають місцеві зловмисники від учнів училища, становить від 30 до 100 гривень.

Правоохоронці встановлюють обставини конфлікту.

Читайте також: Російські спецслужби готували провокацію під Львовом, - доповідає СБУ (фото)