Війна
11 квітня 2017
Бойовики обстрілюють українські позиції в районі Маріуполя, - штаб АТО
У районах населених пунктів Новотроїцьке, Водяне та Красногорівка діяли ворожі снайпери.
news-image

Російсько-терористичні підрозділи продовжують цинічно порушувати режим "тиші". З початку доби ворог зробив 23 обстріли позицій Збройних Сил України. Двоє військовослужбовців Збройних Сил України отримали поранення.

Інформує «Є!», з посиланням на Цензор.Нет.

У вечірньому зведенні зазначається: "Поблизу Маріуполя, з озброєння БМП і БТР, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів ворог вів вогонь по наших позиціях в районі Водяного.

З гранатометів, зенітних установок ЗУ-23-2 та кулеметів великого калібру ворог обстрілював наших воїнів під Мар'їнка. По позиціях поруч Новотроїцького противник вів вогонь з гранатометів, а з великокаліберних кулеметів обстрілював захисників Чермалик та Красногоровки.

Зі стрілецької зброї вів вогонь по захисниках Широкино. У районах населених пунктів Новотроїцьке, Водяне та Красногорівка діяли ворожі снайпери.

На Донецькому напрямку, по позиціях поруч з населеним пунктом Дослідне, противник застосував міномети калібру 120-мм і 82-мм, озброєння БМП і гранатомети.

В районі Авдіївки позиції наших військ накривав вогнем 82-міліметрових мінометів, зенітних установок ЗУ-23-2, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів.

Застосування противником мінометів калібру 82-мм, озброєння БМП, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів зафіксовані по опорних пунктах поблизу населеного пункту Піски.

З гранатометів різних систем і стрілецької зброї ворог вів вогонь по нашим захисникам в районі Зайцеве.

На Луганському напрямку, міномети калібру 120-мм противник застосував по позиціях поруч населеного пункту Кримське, а з гранатометів обстріляв позиції поблизу Катеринівки ".

Читайте також: Росія поставляє на Донбас міни, які калічать солдатів (фото)
Читайте також: Кошти для ветеранів тепер розподілятимуть за прозорим конкурсом