Резонанс
21 липня 2017
У поліції розповіли деталі самогубства вокаліста Linkin Park
Честер Беннінгтон наклав на себе руки в день народження свого покійного друга Кріса Корнелла.
news-image

У момент самогубства вокаліст гурту Linkin Park Честер Беннінгтон був вдома один. Про це повідомляє TMZ з посиланням на джерела в правоохоронних органах, передає «Є!» із посиланням на УНІАН.

Повідомляється, що його родина була за містом, він був знайдений поліцейським нагорі в спальні своїй резиденції у Палос-Вердес-Естейтс в окрузі Лос-Анджелес.

Беннінгтон покінчив з собою незадовго до запланованої фотосесії з іншими учасниками гурту Linkin Park.

Честер повернувся в Лос-Анджелес в середу з Арізони, де він і його дружина проводили час, однак незабаром повинен був повернутися. Також повідомляється, що один з його колег по гурту з'явився в резиденції незабаром після прибуття поліції.

Зазначається, що Честер наклав на себе руки в день народження свого покійного друга Кріса Корнелла. У травні вокаліст Linkin Park співав під час похорону музиканта, висловлюючи таким чином свою тугу і данину пам'яті. А після трагедії Беннінгтон написав щемливий лист, в якому дякував товаришу за підтримку і за те, що фронтмен Soundgarden дозволив йому стати частиною його життя. Музикантів пов'язувала міцна дружба впродовж останніх років. Як повідомлялося, вокаліст і засновник грандж-групи Soundgarden Кріс Корнелл наклав на себе руки 18 травня, він повісився.

Нагадаємо, Честера знайшли мертвим 20 липня у приватній резиденції Пало-Вердес в Лос-Анджелесі близько 9 ранку за місцевим часом. Відомо, що артист протягом декількох років боровся з алкогольною та наркотичною залежністю.

Читайте також: Лідер гурту Linkin Park, Честер Беннінґтон скоїв самогубство