Події
4 серпня 2017
Кортеж Луценка регулярно порушує ПДР: розслідування журналістів (відео)
За інформацією журналістів, таке порушення кортеж Луценка здійснює систематично.
news-image

У липні перед розглядом питання про зняття недоторканності з кількох народних депутатів у Верховній Раді кортеж генпрокурора Юрія Луценка порушив правила дорожнього руху.

Інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

Прямуючи Кловським узвозом, кортеж виїхав на зустрічну смугу, перетнувши подвійну суцільну лінію, йдеться у розслідуванні журналістів програми "Схеми".

За інформацією журналістів, таке порушення кортеж Луценка здійснює систематично.

Редакція надіслала запит до Генеральної прокуратури, аби дізнатися, через які причини кортеж генпрокурора систематично порушує ПДР, але відповіді не надійшло.

Правила дорожнього руху порушують кортежі і інших українських політиків. Наприклад, авто із колишнім головою Адміністрації президента, а тепер секретарем Національної інвестиційної ради Борисом Ложкіним повернуло на зустрічну смугу у провулку Рильський. Через кілька хвилин позашляховик з Ложкіним потрапив у ДТП.

Кортеж з народним депутатом Ігорем Котвіцьким, соратником голови МВС Арсена Авакова, декілька разів перетинав подвійну суцільну смугу. Також автомобіль депутата регулярно стоїть на тротуарі.

Також журналісти зафіксували, як автівки депутатів Ігоря Кононенка, Євгена Геллера та Андрія Іванчука були припарковані з порушенням на перехресті. Порушують ПДР кортежі лідера Радикальної партії Олега Ляшка, голови Окружного адміністративного суду Києва Павла Вовка та інші. 

 

Читайте також: Смоленська катастрофа: Дональда Туска допитали у справі падіння президентського літака