Україна
20 серпня 2017
Після дощів на українців знову чекає пекельна спека
У Києві в понеділок, 21 серпня, також ще буде без опадів та спекотно.
news-image

Відсьогодні, 20 серпня, Україну почнуть затягувати дощі. Спочатку – у західних регіонах. На Львівщині та Івано-Франківщині вже знизилась температура до 21-22 градусів. У решті регіонів нині 31-35 градусів.

Інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

"Атмосферний фронт уже підійшов до українського заходу, збільшує хмарність, вологість повітря і знижує температуру. Завтра +14…+20 градусів охоплять західні області України, там пройдуть дощі та прогримлять грози. На решті території ще побуде спека та сонце. Але впродовж 22-23 серпня фронт пройде усією територією України, протягне за собою дощі та тилове похолодання", - зазначає синоптик Наталія Діденко.

У Києві в понеділок, 21 серпня, також ще буде без опадів та спекотно. Із вівторка у столиці погода різко зміниться: почнуться періодичні дощі та відчутно похолодає. 24 серпня, на День Незалежності, погода обіцяє бути комфортною, без опадів та помірно тепло.

А від п'ятниці, 25 серпня, і до кінця наступного тижня знову ймовірне підвищення температури повітря аж до спеки. 

Читайте також: Поки ми насолоджуємося спекою, з атмосфери вже збираються до нас гості: синоптик розповіла, яку погоду чекати після вихідних