Політика
20 серпня 2017
Кабмін відкриває ряд вакансій із високою заробітною платою
З 4 вересня запустять єдиний портал, де і розмістять оголошення з вакансіями.
news-image

До Кабінету міністрів України почали набирати державних службовців. Охочих заманюють високими зарплатами.

Про це повідомляє "ВВС Україна". Вакансії відкрили в десяти міністерствах. Кандидатам пропонують зарплати від 50 до 70 тисяч гривень, інформує «Є!», з посиланням на znaj.ua.

Профінансує урядову реформу Європейський союз. На проект виділять 100 мільйонів доларів. Гроші будуть надходити в кілька етапів протягом 2017-2020.

"Уряд затвердив ряд нормативних актів, які відкривають наступний етап реформи державного управління. В рамках реформи держслужби уряд починає відкритий конкурс на нові посади в десяти пілотних міністерствах", - пояснили в Кабміні.

У пілотних міністерствах створять нові структурні підрозділи. Це будуть директорати політики і стратегічного планування. Відділи займуться проведенням реформ в профільних сферах.

З 4 вересня запустять єдиний портал, де і розмістять оголошення з вакансіями. Кандидати зможуть подати документ он-лайн.

Заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Максим Нефьодов розповів, що за допомогою конкурсного відбору набрати близько тисячі чиновників. Держслужбовцям обіцяють "цілком привабливі оклади".

Читайте також: Із зарплати нардепів за прогули відрахували 3,5 млн грн
Читайте також: Із кіберполіції України звільнилося близько 60 чоловік. Вони не очікували такої роботи , - Сергій Демедюк