Політика
13 вересня 2017
Викрадення Павла Гриба: Клімкін застерігає українців від поїздок до Білорусі
Викрадення Павла з території Білорусі - це надзвичайно серйозна справа.
news-image

Ситуація навколо викрадення Павла Гриба свідчить про те, що російські спецслужби діють не тільки в РФ, але і на території Білорусі. Про це заявив міністр закордонних справ України Павло Клімкін, інформує «Є!», з посиланням на segodnya.ua.

"І давайте чесно скажемо - після того, як Павло Гриб зник з території Білорусі, ми повинні говорити про небезпеку перебування українських громадян не тільки на російській території. Хочу скористатися цим інтерв'ю і ще раз попередити громадян України про небезпеку перебування на російській території, де всі російські спецслужби послідовно діють проти наших громадян. Я закликаю кожного, хто їде на російську територію, дуже добре подумати, чи їхати туди. Але зараз у нас створилася ситуація, коли ми бачимо, що російські з пецслужби діють також на території Білорусі, і я вважаю, що українські громадяни повинні зважувати, яким чином їздити туди ", - сказав він.
"Викрадення Павла з території Білорусі - це надзвичайно серйозна справа, і нам потрібно з'ясувати, як це сталося. Для цього ми відстежуємо інформацію з різних джерел. Росія не допускає до Грибу наших консулів, але ми будемо тиснути всіма можливими способами, і як тільки з'ясуємо всі обставини, за цим підуть подальші кроки ", - повідомив Клімкін.
Читайте також: У Києві вдруге за рік затримали «злодія у законі» «Гелу Тбіліського» (відео)
Читайте також: Оточення Порошенка нагнітає ситуацію з російським вторгненням, – Маломуж