Події
28 вересня 2017
Невідомий чоловік погрожує отруїти їжу у супермаркетах Євросоюзу
Поліція переконує, що до цього часу про жодні випадки отруєння не повідомлялося.
news-image

Невідомий чоловік у Німеччині погрожує отруїти їжу в супермаркетах на всій території країни, а також в інших країнах Євросоюзу. Щоб цього не трапилося, шантажист вимагає надати йому багато мільйонів євро.

Про це повідомляє Reuters із посиланням на поліцію Німеччини.

Інформує «Є!», з посиланням на 24tv.ua.

За інформацією правоохоронців, зловмисник повідомив про свої погрози електронною поштою після того, як розмістив отруту ще на початку вересня в продуктах у деяких супермаркетах на півдні Німеччини. Зазначимо, що мовиться навіть про дитяче харчування.

Зараз же чоловік погрожує повторити вчинок на всій Німеччини та в інших країнах Європи, якщо не отримає багато мільйонів євро.

Заступник начальника поліції у місті Констанц Уве Штумерер попередив споживачів про те, що вони повинні уважно перевіряти упаковку при покупці товарів.

У поліції також повідомили, що вони виявили у дитячому продукті етиленгліколь – безбарвну рідину без запаху, яку використовують при виробництві антифризів. Вона може бути смертельною при споживанні.

Справа складана, оскільки шантажист не сказав, яку саме їжу він хоче отруїти, чи яку отруту він буде використовувати, – заявив представник із захисту прав споживачів Німеччини.

Зараз поліція розшукує підозрюваного, якого помітили на відео з камер спостереження в одному із супермаркетів у місті, недалеко від Констанца. Підозрюваним виявився чоловік близько 50 років. Його Фото було оприлюднено задля допомоги в пошуках.

Поліція переконує, що до цього часу про жодні випадки отруєння не повідомлялося.

Читайте також: У Харкові в зоопарку мавпи відгризли чоловіку вухо та пальці (фото)
Читайте також: Мешканцям Виноградаря радять не пити воду з-під крана